De praktijk is op werkdagen geopend en telefonisch bereikbaar tussen 08:00-17:00 uur.
- Spreekuur op afspraak:
- Dagelijks tussen 08:00-10:00 uur, 11:00-12:00 uur en tussen 14:30-16:30 uur.
- Bedenk dat de huisarts 10 minuten per consult heeft. Heeft u twee vragen voor uw huisarts of betreft het een ingewikkelder medisch probleem? Vraagt u dan aan de assistente om een dubbele afspraak.
- Afspraken bij voorkeur maken vóór 10:30 uur. Voor een vlot verloop van het spreekuur zal de doktersassistente u kort vragen naar de reden van uw komst.
- Huisbezoeken:
- Bij voorkeur voor 10:00 uur aanvragen, zodat wij er rekening mee kunnen houden.
Wij doen visites in principe tussen 12:00 en 14:00 uur, tenzij er sprake is van spoed.
- Lunchpauze:
- Tussen 12:30-13:00 uur hebben wij lunchpauze. De receptie is dan gesloten en onze assistenten telefonisch niet bereikbaar. In geval van spoed zijn wij wél voor u beschikbaar, kies dan Spoed in ons telefoonmenu.
- Terugbelspreekuur:
- Als u de huisarts telefonisch wil spreken, dan kunt u dit aangeven bij de assistente, zij plant dan een terugbelafspraak in en u wordt tussen 10:00-11:00 uur of 12:00-14:30 uur gebeld door uw huisarts. U kunt ook een (niet acute) vraag aan uw huisarts stellen via het patiëntenportaal.
- Werktijden artsen:
- Dr. Wicke werkt op maandag, dinsdag en vrijdag.
- Dr. Huiskes werkt op maandag, woensdag en vrijdag.
- Dr. Das, onze vaste waarnemer, werkt per 01 april 2024 op dinsdag en donderdag.
- De huisarts in opleiding werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. U kunt voor alle problemen of vragen bij de huisarts in opleiding een afspraak maken. Moet u lang wachten op een afspraak bij uw eigen huisarts? Bij de huisarts in opleiding kunt u meestal sneller terecht!
- Assistentenspreekuur:
- De doktersassistente houdt ook spreekuur. Maak bij haar een afspraak voor eenvoudige medische problemen of verrichting zoals:
- - Het meten van uw bloeddruk,
- - Oren uitspuiten,
- - Een injectie toedienen,
- - Urineonderzoek bij plasklachten (u kunt hiervoor zonder afspraak verse urine vóór 12:30 uur bij de assistente inleveren; neem bij voorkeur het van tevoren ingevulde vragenformulier bij plasklachten mee),
- - Hechtingen verwijderen,
- - Uw bloedsuiker meten (bij voorkeur met een lege maag, dus 8 uur van tevoren niets eten of drinken) of
- - Behandeling van uw wratten.
- Spreekuur SOH
- Onze doktersassistente Naomi werkt ook als Spreekuurondersteuner voor de Huisarts (SOH) voor onze praktijk en heeft haar eigen spreekuur. U kunt bij haar op korte termijn terecht voor veel kleine klachten zoals verkoudheidsklachten, brandwonden, tekenbeten etc (alleen bij volwassenen). Twijfelt u of u klacht geschikt is voor onze SOH? Vraag het dan aan onze doktersassistentes.
- Spreekuur praktijkondersteuner:
- Louise Pernot-Pavon, onze praktijkondersteuner voor chronische aandoeningen, houdt spreekuur op dinsdag, woensdag en donderdag. Voor controle van diabetes, hart- en vaatziekten en astma/COPD, en voor Ouderenzorg, kunt u bij haar een afspraak maken.
- Spoed:
- - Overdag op werkdagen: tel. 020-693 85 77 (toets 1)
- ’s Avonds of in het weekend: tel. 088-003 06 00
- In levensbedreigende situaties: tel. 112
- Afbellen:
- Kunt u niet op uw afspraak komen? Graag tenminste 24 uur van te voren afbellen, anders brengen wij het consult bij u in rekening.
- Wel of geen afspraak maken?
- Twijfelt u of een afspraak met de dokter nodig is? Kijk op Moet ik naar de dokter of vraag het onze assistentes. Of kijk op:
Dit is dé website van alle huisartsen in Nederland. Hier vind u betrouwbare informatie, geschreven door huisartsen: wanneer het belangrijk is om naar de huisarts te gaan, zelfzorgadviezen en duidelijke uitleg over een klacht of ziekte.